Fun & Food

Ontdek onze "Fun Food" categorie en breng extra plezier naar uw evenement! Van heerlijke popcorn en smakelijke suikerspinnen tot knapperige snacks rechtstreeks van de barbecue, wij hebben alles om uw feest compleet te maken.
Perculator 15 liter Fun & Food

Deze percolator is ideaal voor het snel en efficiënt bereiden van grote hoeveelheden koffie, perfect voor zowel kleine als grote gelegenheden.

Huurprijs € 19.99 per dag
>> bekijk details
Chocomelk dispenser Fun & Food

Deze dispenser is perfect voor het snel en gemakkelijk serveren van warme chocolademelk, ideaal voor diverse gelegenheden waar comfort en smaak centraal staan.

Huurprijs € 19.99 per dag
>> bekijk details
BBQ Fun & Food

Onze barbecues combineren duurzaamheid, functionaliteit en stijl, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei soorten evenementen, van informele bijeenkomsten tot grote feesten.

Huurprijs € 24.99 per dag
>> bekijk details
Popcornmachine Fun & Food

Onze popcornmachine produceert snel en efficiënt popcorn van hoge kwaliteit. Uw gasten kunnen genieten van de heerlijke geur en smaak van versgebakken popcorn, direct klaargemaakt voor consumptie.

Huurprijs € 39.99 per dag
>> bekijk details
Suikerspin machine Fun & Food

Onze suikerspinmachine is ontworpen voor gebruiksgemak en leveren heerlijke suikerspinnen die jong en oud zullen verrukken.

Huurprijs € 39.99 per dag
>> bekijk details
Nagelblok met nagels Fun & Food

Het nagelblok is een populaire activiteit waarbij deelnemers proberen spijkers in een houten blok te slaan met zo min mogelijk slagen.

Huurprijs € 39.99 per dag
>> bekijk details
Springkasteel Fun & Food

Ons springkasteel is perfect voor kinderfeestjes, buurtbijeenkomsten, bedrijfsevenementen en meer, en bieden eindeloos vermaak voor jonge gasten.

Huurprijs € 85.00 per dag
>> bekijk details